Locatie

Locatie

Locatie

Locatie The View, Rotterdam Rijnhaven

Locatie & Bereikbaarheid

Rotterdam Rijnhaven is goed bereikbaar. Met de metro vanaf het naastgelegen station Rijnhaven heb je een snelle verbinding met het centrum, inclusief andere locaties, zoals het WTC (4 minuten), Rotterdam Centraal Station (10 minuten) en de Blaak (12 minuten). Rotterdam Centraal Station maakt deel uit van het uitgebreide spoornetwerk in Nederland, waaronder de hogesnelheidstrein van Amsterdam via Rotterdam naar Brussel, Parijs en Londen.

Met de auto is de Rotterdam Rijnhaven verbonden met een aantal snelwegen. In zuidelijke richting verbindt de E19 de stad met Antwerpen en Brussel. De A4 loopt in noordelijke richting naar Den Haag en Amsterdam en de A15 gaat richting Utrecht en verder naar het oosten van Nederland.

Parkeren

The View heeft een ondergrondse parkeergarage van Q-Park met ongeveer 215 parkeerplaatsen. Er zijn ook 4 ondergrondse openbare parkeergarages in het Rijnhaven gebied, met in totaal 1833 parkeerplaatsen samen.

The View is gelegen in het grootste stedelijk ontwikkelingsgebied de Rijnhaven in Rotterdam. Dit gebied transformeert in een levendige stedelijke omgeving, met een mix van retail, horeca, kantoren en woningen.

LOCATIEAUTOOPENBAAR VERVOER
Rotterdam The Hague Airport2030
Den Haag3040
Utrecht5050
Schiphol Airport4540
Amsterdam6560
Antwerp (BE) 6545
Paris (FR) 250170
Frankfurt (DE)250270

Reistijd naar belangrijke bestemmingen (in minuten).

Hotspots in de omgeving

Op deze impressie vind je slechts een paar van de publiekstrekkers op cultureel gebied en horeca.

THE DUTCH PHOTOMUSEUM

Het Nederlands Fotomuseum is een bruisend centrum voor fotografie dat een rijk scala aan zowel historische als hedendaagse werken tentoonstelt. Het centrum opent in 2025.

Public Transport

Het naastgelegen metrostation Rijnhaven en de watertaxi zorgen voor een goede bereikbaarheid.

Masterplan Rijnhaven

De Rijnhaven krijgt een nieuwe uitstraling en vormt een nieuw onderdeel van het stadscentrum.

Offices & Work

Ongeveer 8.000 m2 wordt ontwikkeld voor kantoorgebruik. Opties voor zowel single tenant als multi-tenant zijn beschikbaar.

Parking

The View heeft een ondergrondse Q-Park parkeergarage met ongeveer 215 openbare parkeerplaatsen.

Residential living

Wonen in Bay House biedt het genot van een adembenemend uitzicht en ongeëvenaarde luxe, comfort en topkwaliteit in elk detail.

Food & Convenience

Je kunt je boodschappen doen bij de nieuwe Jumbo supermarkt en bij meerdere verschillende speciaalzaken.

Restaurants & Bars

Van koffiebar tot wijnbar en van broodjeszaak tot sterrenrestaurant, de wijk biedt een verscheidenheid aan horecagelegenheden.

HOTEL

Een luxe 5-sterrenhotel met 188 kamers, geëxploiteerd door Eurostars Hotel Group.

De Bundweg

De winkelstraat is een bruisend middelpunt met een gevarieerde mix aan winkels en diensten, allemaal op korte loopafstand voor de bewoners.

Fenixloods I

De bekende Fenix Food Factory heropent op haar nieuwe locatie; traditioneel genieten op 'De Kaap'!

Walhalla

Met twee podia en een theaterwerkplaats biedt Theater Walhalla meer dan 275 voorstellingen per jaar.

Landverhuizersmuseum

Dit nieuwe museum wordt gevestigd in de Fenixloods II, waar de emigrantengeschiedenis van Katendrecht tot leven komt.

Hotel New York

Dit historische gebouw transformeerde van het hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn tot een stijlvol hotel met twee restaurants, verschillende bars en zelfs een kapper.

Watertaxi

Supersnel en leuk, dat is vervoer per watertaxi!

LantarenVenster

Een filmhuis met grootstedelijke grandeur en een heerlijk ruim café/restaurant met uitzicht op het water.

Cruise Terminal Rotterdam

De voormalige aankomst- en vertrekhal van de Holland Amerika Lijn is industrieel erfgoed en wordt nog steeds gebruikt door grote passagiersschepen.

Nhow Hotel

Dit designhotel, omringd door appartementen, restaurants en kantoren, ligt in het gebouw De Rotterdam; een iconisch ontwerp van Rem Koolhaas.

Luxor Theatre

Met meer dan 1500 zitplaatsen is dit het podium voor grote muziek-, musical-, opera-, circus- en dansproducties en voor vele internationale sterren.

Erasmus Bridge

Sinds 1996 de eyecatcher van de Rotterdamse skyline. 'De Zwaan' is een ontwerp van Ben van Berkel.

Quote Masterplan

Het Masterplan is een van de belangrijkste stedenbouwkundige projecten van Rotterdam

Masterplan

De ontwikkeling in en rond de Rijnhaven is in volle gang. De contouren van hoe Rotterdam vorm krijgt aan een nieuw stuk binnenstad worden zichtbaar. In maart 2020 heeft de gemeente Rotterdam het Masterplan Rijnhaven uitgebracht. Dit Masterplan Rijnhaven bevat de belangrijkste uitgangspunten voor de ontwikkeling van de Rijnhaven. Het Masterplan is een routekaart naar een definitief plan. Voor andere onderdelen van het plan zijn al stappen gezet, maar eerst zijn milieuonderzoeken, een stedenbouwkundig plan en een landschapsplan nodig. Meer informatie over het Masterplan is te vinden op de website van de gemeente Rotterdam.