Beleef plezier aan het water, waar bars, restaurants en winkels een gezellige sfeer creëren

Bars en Restaurants

De aanwezigheid van restaurants en bars in beide fasen bevordert een dynamische eet- en uitgaansscène, trekt zowel bewoners als bezoekers aan en stimuleert zo de lokale economie, de sociale interactie en culturele uitwisseling.

Bent u geïnteresseerd in het vestigen van uw bedrijf in een van deze levendige ruimtes, vraag dan aanvullende informatie aan door op de onderstaande knop te klikken.

Retail

De winkelruimtes in View I en de combinatie van woon- en commerciële ruimtes in View II creëren een divers en stedelijke landschap. Tegelijk bieden ze een variatie aan winkels voor de wijkbewoners en dragen ze bij aan de algehele levendigheid van het gebied.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een van deze dynamische winkel- of commerciële ruimtes, klik dan op de knop hieronder om meer informatie aan te vragen.

Kantoren

The View biedt flexibele kantoorruimte met een totale oppervlakte van 8000 m2 BVO. Dankzij deze uitzonderlijke flexibiliteit kunnen bedrijven het formaat kiezen dat het beste bij hun behoeften past, zodat ze de juiste ruimte vinden zonder vloeroppervlak te verspillen. Het belangrijkste doel is het creëren van een productieve en comfortabele werkomgeving voor huurders, met moderne voorzieningen en een gunstige locatie.

Als u geïnteresseerd bent in deze kantoorruimtes, klik dan op de knop hieronder om meer informatie aan te vragen en uw specifieke behoeften te bespreken.

Rotterdam Rijnhaven wordt een gebied voor gemengd gebruik

Bestaande uit retail, horeca, kantoren en woningen